Wie zijn wij?

Passie

Passie voor de juiste druppel...voor het beste resultaat

Als boerenzoon liggen in de agrarische sector mijn wortels en mijn hart. Het is een prachtige sector... waarschijnlijk de belangrijkste op aarde voor de mens...

Lees hier het hele artikel

Visie

Verdere verduurzaming van de agrarische sector is mogelijk. Hieraan hebben we met onze strooi- en neveltechnieken al flink bijgedragen in de afgelopen ruim 25 jaar van Agricult. En dit willen we blijven doen. Daarom ontwikkelen we door. Onze slogan is dan ook 'Vertrouwd en Duurzaam'.

Doel

Vol vertrouwen op naar 2030 !

Telers helpen om in 2030 duurzaam en nog rendabel te kunnen telen. Door te doen wat we al ruim 25 jaar doen, technieken leveren waarmee de telers het maximale resultaat halen uit de beschikbare (groene-)middelen. Omdat men de middelen op het juiste moment op de juiste plaatst kan aanbrengen, waardoor resultaten verbeteren en het middelen verbruik (fors) daalt. Kernwoorden hierbij zijn:, betere indringing en verdeling, lage volumes, 1 tank = 1 dag, grote capaciteit, lichte machines, groene en geïntegreerde strategieën.

Dealernetwerk

We brengen onze apparatuur op de markt via een uitgebreid dealernetwerk. Wij werken nauw samen met onze dealers. Samen voorzien wij u van informatie over toepassingsmogelijkheden van onze techniek binnen uw teelt. En geven wij u ondersteuning, ook na uw aanschaf.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de dichtstbijzijnde dealer, passend bij uw vraag.

Adriaan van de Ven

Directeur/eigenaar

Uw aanspreekpunt voor de verkoop en voor advies over de toepassings-mogelijkheden van onze innovatieve laagvolume strooi- en neveltechnieken.

"Ik geniet als telers de voordelen ervaren van onze apparatuur."

Bruno Braun

Ontwikkeling, Inkoop & Productie

Uw aanspreekpunt over de techniek van Agricult.

Jan Woestenburg

Technische medewerker

De monteur die ook alle machines test.

Arnoud Lathouwers

Marketing

Films en foto's, onderhoud website.

Helga van Gool

Communicatie

Onderhoud website, grafische vormgeving en teksten.